BRAVO !!! NOGOMETAŠI GEO KOM – a IZ PLITVICA PRVACI HRVATSKE NA PLAZMA SPORTSKIM IGRAMA MLADIH U KATEGORIJI 2003. GODIŠTE I MLAĐI

Državna završnica Plazma Sportskih igara mladih održava se od 12. do 31. srpnja u Splitu. Više od 4 tisuće mladih amaterskih sportaša koji su izborili plasman u Split druži se i natječe sa svojim vršnjacima u deset sportskih disciplina. Plazma Sportske igre mladih najveća su sportska amaterska manifestacija u Europi i ove godine samo u Hrvatskoj okupile su 81.575 sudionika.

’Jako smo ponosni što unatoč svim okolnostima i ovu sezonu Plazma Sportskih igara mladih uspješno privodimo kraju. Sretni smo što smo uspjeli djeci pružiti mogućnost bavljenja sportom i socijalizaciju u trenucima kad su im najpotrebniji’’ istaknuo je Zdravko Marić, predsjednik Plazma Sportskih igara mladih.

U kategoriji 2003. godište i mlađe za dječake  prvaci su nogometaši iz Geo Kom-a Plitvice.

Ove godine ova manifestacija slavi 25. godišnjicu koju će obilježit velikom ceremonijom 20. kolovoza u Splitu. Uz svečani program u Hrvatskom domu, na Prokurativama će se održati revijalna nogometna utakmica svjetskih nogometnih zvijezda i dužnosnika predvođeni Aleksanderom Čeferinom, predsjednikom UEFA i ambasadorom Igara. U nastavku natjecanja sportski tereni u Splitu ugostit će u narednim danima državne završnice u malom nogometu za 2009. godište, Kinder turniru u košarci, HEP turniru u rukometu i odbojci.

IZVOR / FOTO: PLAZMA SPORTSKE IGRE MLADIH

Također provjerite

Predavanje u NSK Gospić

U Samostalnoj narodnoj knjižnici Gospić 24. travnja održat će se predavanje na temu Bitka kod …

X
Skip to content