ZAPOČEO „GOSPIĆ OPEN“, 17. TRADICIONALNI TURNIR ZA DJEČAKE I DJEVOJČICE U ORGANIZACIJI HRVAČKOG KLUBA GOSPIĆ

U gradskoj sportskoj dvorani u Gospiću započeo je 17. tradicionalni turnir za dječake i djevojčice „Gospić Open“ u organizaciji Hrvačkog kluba Gospić, a pod pokroviteljstvom predsjednika RH Zorana Milanovića. Na turniru sudjeluje 17 ekipa hrvača iz Hrvatske koji se natječu u nekoliko kategorija – mlađi dječaci, stariji dječaci i kadeti. Sve prisutne a posebno natjecatelje na svečanom otvaranju pozdravio je župan ličko – senjski Ernest Petry, te zaželio dobrodošlicu u Gospić i Liku naglasivši kako je hrvanje kod nas tradicionalni sport. Drago mu je da imamo naše poznate ličke hrvače kao što su olimpijac Božo Starčević i njegov brat Nikola Starčević, koji je inače trener Hrvatske hrvačke reprezentacije uz veliki entuzijazam hrvačkog kluba Gospić. Uz to, Petry je dodao:

  • „Mogu samo kazati da će županija Ličko – senjska u narednom periodu sigurno biti prijatelj hrvačkim klubovima, kako na području grada Gospića tako i cjelokupne Republike Hrvatske, da ćete uvijek biti dobrodošli na ovo područje i Ličko – senjske županije i grada Gospića. Sigurno ćemo vam biti prijatelj u svim organizacijama natjecanja, priprema za natjecanja itd“.

Zbog epidemioloških razloga turnir prvi puta nema međunarodni karakter. Kvalifikacijske i finalne borbe  odigravaju se danas do 13.00 sati.

Također provjerite

ODRŽANA 17. SJEDNICA OPĆINSKOG VIJEĆA OPĆINE BRINJE

U prostorijama Društveno – kulturnog centra održana je 17. po redu sjednica Općinskog vijeća Općine …

X
Skip to content