OBJAVLJEN POZIV ZA DOSTAVU PRIJEDLOGA PRIZNANJA GRADA GOSPIĆA

Povjerenstvo za utvrđivanje konačnog  prijedloga za dodjelu javnih priznanja objavljuje Poziv za dostavu prijedloga priznanja Grada Gospića koja se dodjeljuju u povodu obilježavanja Dana Grada Gospića, 22. srpnja – svete Marije Magdalene. Pravo na dostavu prijedloga za dodjelu javnih priznanja ima najmanje 1/3 vijećnika Gradskog vijeća Grada Gospića, gradonačelnik, mjesni odbori, udruge gospodarstvenika i obrtnika, udruge građana, trgovačka društva, političke stranke, vjerske zajednice i druge pravne osobe.

„PRIZNANJE GRADA GOSPIĆA“ je plaketa i pismeno priznanje, koje se može dodijeliti fizičkim i pravnim osobama za izuzetna ostvarenja u području znanosti, gospodarstva, kulture, zdravstva, sporta, odgoja i obrazovanja, umjetnosti, humanitarnog djelovanja, unapređenja i zaštite prirodnog  okoliša, te drugih oblika društvenog djelovanja. Prijedlozi za dodjelu javnih priznanja podnose se u pisanom obliku s odgovarajućim obrazloženjem i dokumentacijom najkasnije do 2. srpnja 2021. godine, na adresu: GRAD GOSPIĆ, Povjerenstvo za utvrđivanje konačnog prijedloga za dodjelu javnih priznanja, p. p. 46, 53000 Gospić. Prijedlozi se podnose  na obrascu za podnošenje prijedloga za dodjelu javnih priznanja Grada Gospića u 2021. godini koji je objavljen na mrežnoj stranici Grada Gospića www.gospic.hr, gdje možete doznati nešto više o spomenutom Pozivu.

POZIV za dostavu prijedloga priznanja Grada Gospića 2021

 

Obrazac-za-podnošenje-prijedloga javnih-priznanja GG

 

Također provjerite

Potpisan ugovor za izradu projektne dokumentacije projekta „Izgradnja i opremanje područnog vrtića s kuhinjom, Grad Otočac“

Jučer je u Vijećnici Grada Otočca, potpisan Ugovor za izradu projektne dokumentacije za izgradnju područnog …

X
Skip to content