NAJAVLJUJEMO KONCERT GRUPE TEŠKA INDUSTRIJA NA TRGU STJEPANA RADIĆA U GOSPIĆU

U srijedu 30. lipnja od  21 sat na Trgu Stjepana Radića nastupit će grupa Teška industrija. Koncert organizira Grad Gospić. Program je sufinanciran putem natječaja, odnosno projekta “Jer svirati se mora” provedenog u suradnji Ministarstva kulture i medija i Hrvatske glazbene unije. Više o samom projektu rekla nam je pročelnica za samoupravu i upravu Grada Gospića Ivana Kaleb Asić:

  • Projektom “Jer svirati se mora” potiče se koncertna aktivnost u RH. Ministarstvo kroz ovaj projekt daje financijsku potporu u obliku bespovratnih sredstava koja su namijenjena organizatorima evenata odnosno koncerata i za pomoć pri organizaciji koncerata tijekom pandemije. Znamo da je event industrija u covidu potpuno stradala jer nisu postojale mogućnosti za organizaciju događaja te su ovakvi projekti kao potpora zaposlenima u toj branši hvale vrijedni. Cilj projekta je gradovima vratiti glazbu, a građanima dugo očekivanu zabavu i druženje. Mi smo se kao grad Gospić odlučili uključiti u projekt i evo gostuje nam 30. lipnja Teška industrija.

Inače, Grad će u srpnju organizirati mnoga glazbena događanja, predstave, izložbe i druge kulturno zabavne sadržaje, bit će koncerti povodom Dana Grada i Grocks – a, a sve to službeno biti i predstavljeno do kraja ovog tjedna.

 

Teška-industrija-plakat-Gospić

 

Također provjerite

TRADICIONALNI MALONOGOMETNI TURNIR U LIČKOM OSIKU OD 31. SRPNJA DO 4. KOLOVOZA 2021.

Povodom obilježavanja Dana pobjede, domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja NK Croatia ’92 najavljuje tradicionalni …

error: Sadržaj je zaštićen!
Skip to content