MLADI RUKOMETAŠI GOSPIĆA ZLATNI, A RUKOMETAŠICE BRONČANE U DUGOPOLJU

Prvi turnir malog rukometa nakon godinu dana odigran je u Kotlenicama nedaleko Dugopolja.

Od Dugopolja do Dugopolja, od Kotlenica do Kotlenica, od Vranjača kupa 2020. do Vranjača kupa 2021.

Minula godina obilježena virusom COVID-19 je, što se tiče malog rukometa, stala je u iznad navedenu rečenicu budući su rukometaši Gospića unatrag godinu dana imali tek dva turnira za one najmlađe i to oba na vanjskom travnatom terenu u sklopu Vranjača kupa u Kotlenicama nedaleko Dugopolja.

Na turniru se natjecalo u konkurenciji dječaka i djevojčica 2011. godišta i mlađih, a gospićki rukometaši su sudjelovali s tridesetak članova podijeljenih u 4 ekipe (2 ekipe dječaka i 2 ekipe djevojčica). Svoj prvi turnir u životu odradila su djeca novoformiranih grupa  iz Korenice i Brinja.

Mladi rukometaši i rukometašice Korenice i Brinja pokazali su zavidan talent, te su neki već na svojem premijernom nastupu osvojili medalje i uvršteni u najbolje ekipe turnira.

Prva ekipa dječaka 2011. godišta osvojila je zlatnu medalju, za najboljeg igrača proglašen je Milan Pintar (Gospić), dok su u najbolju ekipu uvršteni Andrija Obućina (Gospić) i Lovro Domić (Korenica).

Djevojčice su bile gotovo jednako uspješne, a svi u klubu prezadovoljni su brončanom medaljom. Mia Vukelić (Gospić) uvrštena je u najbolju ekipu turnira.

 

IZVOR/FOTO: RK GOSPIĆ

Također provjerite

Na rijeci Lici organizirana tradicionalna štukijada

GOSPIĆ- U organizaciji SRU Lika iz Gospića organizirana je tradicionalna štukijada kojom je i službeno …

X
Skip to content