Bez položenog vozačkog ispita i pod utjecajem alkohola vozio neregistrirani automobil s ne pripadajućim registarskim pločicama

GOSPIĆ- Policijski službenici Policijske postaje Gospić jučer su u Perušiću pomoću zvučnih i svjetlosnih signala zaustavljali osobni automobil gospićke registracijske oznake koji se oglušio na znakove policije i nastavio kretanje te su ga zaustavili u mjestu Krš, Općina Perušić.
Utvrđeno je da je neregistriranim automobilom upravljao 41-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine pod utjecajem alkohola (1,52 g/kg) i bez položenog vozačkog ispita.
Također se sumnjiči da je počinio kazneno djelo krivotvorenja isprave, jer je na neregistrirani osobni automobil stavio ne pripadajuće registarske pločice koje je koristio na navedenom automobilu za sudjelovanje u prometu, zbog čega će protiv njega biti podnijeta kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu. On je uhićen, te je uz optužni prijedlog doveden u nadležni sud gdje je proglašen krivim i određeno mu je zadržavanje u trajanju od 8 dana, te je predan u Zatvor u Gospiću.

Također provjerite

NAJAVLJUJEMO 18. TRADICIONALNU VESLAČKU REGATU NA RIJECI LICI

Uz potporu Turističke zajednice Općine Perušić i Općine Perušić u subotu, 26. lipnja ove godine …

error: Sadržaj je zaštićen!
Skip to content