Održano javno izlaganje VII. Izmjena i dopuna prostornog plana uređenja Grada Gospića

Javno izlaganje VII. Izmjena i dopuna prostornog plana uređenja Grada Gospića održano je danas u KIC-u Gospić. Javni uvid traje do utorka, 11. svibnja, a Prijedlog Plana je objavljen i na mrežnim stranicama Grada Gospića. Građani svoje primjedbe i prijedloge mogu upisati u knjigu primjedbi, dostaviti u pisanom obliku na adresu Grada Gospića, Budačka 55,  a dodatne informacije mogu se dobiti putem elektroničke pošte na adresu: nikola.kurtes@gospic.hr  i na broj telefona 053/658-800. Ivan Kapović, odgovorni voditelja na izradi aktualnih Izmjena i dopuna  prostornog plana uređenja Grada Gospića ispred tvrtke Akteracija naglašava kako su izmjene prilično opsežne, no izdvaja:

-„ Ono što je ljudima najzanimljivije je da se dosta revidiralo građevinsko područje i to je ono što ih najviše interesira. Znači, pokušali smo evidentirati sve kuće koje su izgrađene, a bile su izvan građevinskog područja. Isto tako obradili smo i prije same izrade nekoliko desetaka pristiglih inicijativa, želja građana, gdje bi željeli da se širi građevinsko područje i sve ono što se moglo uvažit, što je bilo sukladno Zakonu, što je bilo u nekakvim planovima Grada Gospića, je prihvaćeno.“

Gradonačelnik Karlo Starčević zahvalio se svima na dolasku i angažmanu. Također, dodaje kako je napravljeno sve da se ovaj plan uskladi s potrebama svih sugrađana te istaknuo kako se nada da, ukoliko ima nedostataka u planu, će se ovom raspravom to iskristalizirati.

 

Također provjerite

Zbog loših vremenskih uvjeta misa povodom svetoga Marka umjesto u Budaku bit će služena u crkvi u Ličkom Osiku

Blagdan je svetoga Marka. Iz župe svetoga Josipa Lički Osik, u čijem sastavu je i …

X
Skip to content