Karlo Starčević i Mario Stilinović idu u drugi krug izbora za gradonačelnika Gospića

GOSPIĆ- Kandidat HSP-a Karlo Starčević s više od 48% osvojenih glasova u drugom izbornom krugu za gradonačelnika Gospića u drugom krugu 30.svibnja borit će se protiv kandidata HDZ-a Marija Stilinovića. Starčević je nakon prvih, još uvijek neslužbenih rezultata istaknuo da je ostvario veličanstven rezultat koji poklanja Gospićanima i Gospićankama. „Mi smo ponudili biračima kontinuitet, stabilnost, napredak, i na kraju krajeva što je najbitnije, čestitost, državotvornost, samoodgovornost i stručnost. To nitko od mojih protukandidata nije bio u stanju ponuditi. Ali narod je to vidio, sugrađani su vidjeli i to su honorirali“- rekao je Starčević i dodao da on i HSP imaju plan i program s kakvim se nitko ne može mjeriti.

Mario Stilinović iz HDZ-a zahvalio se svim biračima koji su ga podržali: “ušli smo u drugi krug, to nam je bio cilj i u drugom krugu sigurno ćemo malo presložiti karte“.

Također provjerite

TRADICIONALNI MALONOGOMETNI TURNIR U LIČKOM OSIKU OD 31. SRPNJA DO 4. KOLOVOZA 2021.

Povodom obilježavanja Dana pobjede, domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja NK Croatia ’92 najavljuje tradicionalni …

error: Sadržaj je zaštićen!
Skip to content