HKUD “Široka Kula” s ponosom predstavlja svoj prvi nosač zvuka “VELEBITE DO NEBA SI VELIK”

Odlične vijesti za sve ljubitelje i štovatelje ličke pjesme stigle su nam od Hrvatskog kulturno-umjetničkog društva „Široka Kula.” Naime, u izdavaštvu tonskog studia “Podmornica” iz Samobora, izdali su svoj prvi nosač zvuka pod nazivom „VELEBITE DO NEBA SI VELIK.“

” Na nosaču zvuka se nalazi 14 izvornih pjesama i napjeva, te jedna autorska pjesma pod nazivom „Oda Velebitu“ čiji tekst je napisao pok. Vlado Prpić –Prpa, strastveni zaljubljenik u Velebit, izvornu ličku pjesmu, te vjerni pratitelj rada našeg Društva. Osvrt na ovaj projekt, a koji ćete moći pročitati u knjižici uz CD, napisao je dr. sc. Joško Ćaleta –  poručuju članovi HKUD-a “Široka kula”

Također, uz nosač zvuka prilažu i brošuru u kojoj se nalaze podaci o svim snimljenim pjesmama, te drugi podaci vezani uz ovaj projekt. Snimljene pjesme mogu se pronaći u formatu CD-a ili USB-a.

“Ukoliko ste zainteresirani za kupnju CD-a ili USB-a možete se javiti porukom na facebook stranici Društva , bilo kojem članu ili na e-mail: hkuds.kula@gmail.com – poručili su za kraj.”

Čestike HKUD “Široka Kula” na velikom uspjehu i neka i dalje s ponosom promiču ličku pjesmu i tradiciju.

Foto: HKUD “Široka Kula”

Također provjerite

Obavijest o planiranom prekidu na području grada Gospića.

Obavještavamo korisnike mreže s područja grada Gospića da će zbog planiranih radova na postrojenjima naše …

X
Skip to content