BUDUĆIM TURISTIČKO – HOTELIJERSKIM KOMERCIJALISTIMA PREDSTAVLJEN RAD KLASTERA LIKA DESTINATION

U sklopu projekta Tajnoviti Gospić u mreži NATURA 2000 čiju provedbu stručno vodi nastavnica ekonomsko – turističke skupine predmeta, Vedrana Tomašević, a sudjeluju učenici četvrtog razreda u zanimanju Turističko – hotelijerski komercijalist Strukovne škole Gospić održano je predavanje u dvorani KIC-a Gospić na kojem je između ostaloga predstavljen rad Klastera Lika Destination odnosno turističkih destinacija Like. Stručna suradnica Klastera Viktorija Rogić ističe cilj današnjeg predavanja:

  • Cilj ovog predavanja je bio da se učenicima približi najvažnija životna odluka odnosno upis na fakultet kako bi se zapravo neki od njih odlučili i za turističke smjerove, koji su danas itekako traženi na tržištu rada, ali smo im otkrili i neke prednosti i možda upravo motive odnosno razloge zbog kojih bi se trebali na to odlučiti.

Podsjećamo, jučer su učenici posjetili i Pučko otvoreno učilište dr. Ante Starčević, a kako doznajemo  u planu je posjet Muzeju Like Gospić, te odlazak na Velebit. Ovaj projekt financira Ministarstvo turizma i sporta.

Također provjerite

TATJANA ŠAVORIĆ STIŽE U PERUŠIĆKU KNJIŽNICU

Noć knjige u Narodnoj knjižnici Općine Perušić obilježit će predstavljanje knjige Tatjane Šavorić, Moja planina. …

X
Skip to content