VIKEND IZA NAS U ZNAKU PROMETNIH NESREĆA, KAZNENIH DJELA, NARUŠAVANJA JAVNOG REDA I MIRA, TE PRONALASKA MINSKO – EKSPLOZIVNIH SREDSTAVA

Tijekom proteklog vikenda (23. – 26. travnja 2021. godine) na području Policijske uprave ličko-senjske evidentirana su dva kaznena djela, osam prometnih nesreća,  jedno narušavanje javnog reda i mira i pronalazak minsko-eksplozivnih sredstava. Policijski službenici Postaje granične policije Korenica dovršili su kriminalističko istraživanje nad 57-godišnjakom s područja Općine Udbina, zbog osnova sumnje da je počinio kazneno djelo nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari.  U sklopu kriminalističkog istraživanja izvršena je pretraga prostorija koje on koristi u kojoj je pronađena poluautomatska puška i 43 komada streljiva vojnog podrijetla, koje je neovlašteno posjedovao.  Protiv njega će biti podnijeta kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Tri prometne nesreće su s ozlijeđenim osobama, a izdvajamo prometnu nesreću koja se dogodila u subotu, 24. travnja u 18,50 sati, na dionici državne ceste broj 50 u Bilaju. Nesreća se dogodila kada je 47-godišnjak s područja Gospića upravljao teretnim vozilom zagrebačke registracijske oznake, iz smjera Gospića u smjeru Ribnika, te je ulaskom u lijevi zavoj iz za sada neutvrđenog razloga izgubio nadzor nad vozilom i sletio ulijevo van kolnika, potom se od siline udarca odbio izvan desne strane kolnika gdje udara u betonski stup javne rasvjete. U prometnoj nesreći vozač je teško ozlijeđen i zadržan na liječenju u KBC Rijeka.

 

IZVOR: PU LSŽ

 

 

 

 

Također provjerite

REZULTATI PARLAMENTARNIH IZBORA

Jučer su održani izbori za Sabor koje je obilježila dobra izlaznost, glasalo je više od …

X
Skip to content