U Gospiću osnovan Saint Christopher Racing team

U Gospiću je osnovan Saint Christopher Racing team. Ovaj klub je osnovan u cilju unapređenja, razvijanja, promocije vrhunskog automobilističkog i karting sporta na području Republike Hrvatske i međunarodnoj razini. Članovi Saint Christoper tima za sami početak, razveselili su nas vrhunskim rezultatom. Naime, debitirali su na Hungaroringu, osvojivši ukupno u dvije utrke najveći broj bodova, osigurali su tako prvo mjesto u Prvenstvu Hrvatske ispred AK Dubrovnik Racinga te su time napravili pravu senzaciju. Za Saint Christopher Racing Team  nastupili su vozači Grega Šimunovič, Sandro Babić i Nino Jeličić, te su svojim vrhunskim rezultatima, na opće iznenađenje svih prisutnih, osigurali svom klubu prvo mjesto u ukupnom poretku Prvenstva Hrvatske kružnih utrka. Treće plasirani klub je AKK DS Racing iz Preloga. Sljedeća utrka Prvenstva Hrvatske kružnih utrka nas očekuje ih u lipnju na Grobniku. Uspjeh kluba Saint Christopher Racing Teama na ovom natjecanju je nevjerojatan, te kako ističu iz kluba, nadaju se bar još koji put ove sezone ponoviti slično.

U razgovoru za Radio Gospić, Sandro Babić iz Saint Christopher Racing tima rekao je kako će klub uskoro napraviti svojevrsnu promociju kluba o čemu će na vrijeme obavijestiti javnost. Na ovaj način svi zainteresirani moći će saznati na koji način mogu pristupiti klubu i slične informacije.

Inače, izvrsni Sandro, osim što osvaja prva mjesta na utrkama može se pohvaliti da trenutno veliki dio vremena provodi u Lici. Naime, uz Bilajsku ulicu, vlasnik tvrtke Komarna je upravo  Sandro Babić koji ulaže u prehrambenu industriju, pogon za proizvodnju tortilja koji bi trebao zaživjeti u narednom razdoblju, a radovi se odvijaju prema očekivanoj dinamici. Suradnja sa stručnim službama Grada Gospića i gradonačelnikom Karlom Starčevićem prilikom realizacije ovog projekta bila je uistinu više no zadovoljavajuća te su im cijelo vrijeme bili na raspolaganju. Primjer je ovo vrlo dobre prakse privlačenja investitora, a gradonačelnik Starčević uvijek ističe kako je otvaranje radnih mjesta u proizvodnji jedini  održiv način demografske obnove. Nikad se ne zna, možda Sandro odluči nastaviti život u Lici, sukladno našem razgovoru i sam ističe kako mu je ovdje prekrasno. Također, osim uspjeha s proizvodnjom tortilja, Sandru i njegovu Saint Christoper racing teamu želimo mnoštvo uspjeha u natjecanjima i što bolje plasmane koje ćemo zasigurno pratiti i podržavati u budućnosti.

Također provjerite

Obavijest o planiranom prekidu na području grada Gospića.

Obavještavamo korisnike mreže s područja grada Gospića da će zbog planiranih radova na postrojenjima naše …

X
Skip to content