Radio Gospić pomiče granice

Odlukom Vijeća za elektroničke medije, Kulturno Informativni Centar Gospić dobio je koncesiju za obavljanje djelatnosti pružanje medijske usluge neprofitnog radija. Tako od 1. travnja 2017. godine, djeluje Radio Gospić na frekvencijama 97.1 MHz i 105.7 MHz. S velikom radošću primili smo vijest  da se po prvi put ikad Radio Gospić čuje i na području grada Senja te dijela Primorsko-goranske županije.

Vijest nam je potvrdila ravnateljica Kulturno Informativnog Centra Gospić i glavna urednica Radio Gospića Marija Štimac:

„ Izuzetna mi je čast da smo proširili čujnost Radio Gospića, po prvi put u povijesti dostupni smo slušateljima na području Senja, ali i većeg dijela Primorsko-goranske županije na frekvenciji  93.8 MHz. Radio Gospić tako je pomaknuo granice svoje čujnosti te ćemo u vrlo skoroj budućnosti povećati i proširiti istu na cijelu Županiju. Ovim putem posebno zahvaljujem gradonačelniku Gospića, g. Karlu Starčeviću na podršci prilikom realizacije istoga, kao i Gradu Senju na susretljivosti.“

Također, u radnom posjetu Senju, ravnateljica Štimac jučer se susrela s direktoricom i glavnom urednicom Radio Senja, Gordanom Biondić Martić kojoj je zahvalila na dosadašnjoj vrlo dobroj suradnji te istaknula kako joj je od velike važnosti nastavak dobre suradnje ovih dviju radijskih postaja.

Radio Gospić tako djeluje na tri frekvencije 97.1, 105.7 i 93.8 MHz, možete ga slušati i putem live-streama, dok su sve novosti dostupne na internetskom news portalu Radio Gospića.

 

Također provjerite

ODRŽANA 17. SJEDNICA OPĆINSKOG VIJEĆA OPĆINE BRINJE

U prostorijama Društveno – kulturnog centra održana je 17. po redu sjednica Općinskog vijeća Općine …

X
Skip to content