Obavijest OPG-ovima s područja Grada Gospića

Grad Gospić u suradnji s tvrtkom Smart Tourist  postavlja info punktove odnosno interaktivne info kioske na kojima se prikazuje sva turistička ponuda Grada Gospića i okolice. Osim zanimljivosti turistima, sadržaj je svakako zanimljiv i lokalnom stanovništvu. Sadržaj će osim na  kioscima biti objavljen i na internet stranici tvrtke Smart Tourist  te tako dostupan za pregledavanje putem računala ili mobilnih uređaja i na mnogo širem području, točnije svim korisnicima interneta, gdje god se oni nalazili. OPG koji djeluje na području Grada Gospića i okolice  ima mogućnost besplatno biti prisutan  na navedenoj platformi. Ukoliko ste suglasni da Vaš OPG bude na ovaj način besplatno promoviran, iz grada Gospića pozivaju  da dostavite sadržaj kojim se želite predstaviti. Sadržaj bi trebao biti sljedeći:

  1. Kontakt podaci (adresa, broj telefona, e-mail adresa, web stranica ukoliko postoji)
  2. Kratak tekst kojim se želite predstaviti (nekoliko rečenica o Vama na hrvatskom, ukoliko je moguće i engleskom jeziku)
  3. Minimalno jedna a maksimalno 5 fotografija u što boljoj kvaliteti

Sadržaj je potrebno dostaviti na e-mail adresu: gospic@smart-tourist.hr.Još jednom napominjemo da je postavljanje sadržaja besplatno, a omogućit će Vam predstavljanje Vaših proizvoda kako lokalnom stanovništvu, tako i turistima.

Također provjerite

TATJANA ŠAVORIĆ STIŽE U PERUŠIĆKU KNJIŽNICU

Noć knjige u Narodnoj knjižnici Općine Perušić obilježit će predstavljanje knjige Tatjane Šavorić, Moja planina. …

X
Skip to content