ČESTITAMO !!! DRAGICA ROGIĆ IZ OTOČCA DOBITNICA NAGRADE NATIONAL GEOGRAPHIC HRVATSKA U KATEGORIJI ODRŽIVI GRADOVI I ODRŽIVE ZAJEDNICE

National Geographic Hrvatska , vođen motom “nadahnjujemo ljude da se skrbe o svom planetu”, pokrenuo je akciju Žuti okvir kojom je predstavljeno 17 ciljeva održivog razvoja. U nešto drukčijim okolnostima u odnosu na prošlu godinu odano je priznanje pravim čuvarima Zemlje, čovječanstva i budućnosti! Svečana dodjela nagrada Žuti okvir za održivi razvoj, znanost i obrazovanje za 2020. godinu zbog epidemioloških mjera održana je online. Brojni pojedinci, tvrtke, ustanove i organizacije imali su priliku nominirati projekte, aktivnosti, proizvode, osobe, gospodarstvenike, znanstvenike, studente, amatere i profesionalce koji svojim postignućima najbolje oslikavaju, promoviraju i podržavaju ciljeve održivog razvoja u društvu znanja. Bez obzira na nezahvalnu situaciju uzrokovanu pandemijom koja je zahvatila cijeli svijet, više od 70 pristiglih prijava u 17 kategorija održivog razvoja pokazatelj je pozitivnih promjena, ali i nade u svijetlu, održivu budućnost naše zemlje. Dragica Rogić iz Otočca nagrađena je u kategoriji Održivi gradovi i održive zajednice. Evo što je za Radio Gospić rekla o dobivenoj nagradi:

  • Ova nagrada puno znači i potiče dalje na opravdanost moga rada i zalaganja u svemu ovome što sam kroz život postigla i što sam sa svojom malenkosti doprinijela razvoju svoje zajednice.

Pobjednike je proglasio Hrvoje Prćić, glavni urednik magazina National Geographic Hrvatska

FOTO: Facebook National Geographic Hrvatska

 

 

 

Također provjerite

U POU “dr. Ante Starčević” predstava “A odakle ste vi gospođo”

„A odakle ste vi gospođo“ naziv je predstave koja će se prikazati u  Pučkom otvorenom …

X
Skip to content