JAVNI POZIV za iskaz interesa za korištenje usluge pomoći u kući starijim osobama i osobama u nepovoljnom položaju u sklopu projekta „Zaželi za Općinu Udbina“

Općine Udbina je objavila  JAVNI POZIV za iskaz interesa za korištenje usluge pomoći u kući starijim osobama i osobama u nepovoljnom položaju u sklopu projekta „Zaželi za Općinu Udbina“ na području Općine Udbina. Na poziv se mogu prijaviti starije osobe, odnosno osobe u dobi od 65 godina i više, nemoćne osobe, neovisno o dobi te osobe koje pravo na socijalnu uslugu, potpore i podrške ne ostvaruju po drugoj osnovi. Pružat će se usluge pomoći u kupovini i dostavi namirnica, pomoć u pripremi obroka u kućanstvu krajnjih korisnika, pomoć u održavanju čistoće stambenog prostora krajnjih korisnika, pomoć pri oblačenju i svlačenju, briga o higijeni, pomoć u posredovanju u ostvarivanju raznih prava(dostava lijekova,plaćanje računa, dostava pomagala isl…), te pomoć u socijalnoj integraciji,pružanje podrške korisniku kroz razgovore i druženje te uključivanje u društvo, pratnju i pomoć u raznim društvenim aktivnostima.

Prijave se podnose u pisanom obliku, i to osobno ili putem druge osobe u pisarnici Općine Udbina, poštom,na adresu Općina Udbina,Stjepana Radića 6,Udbina, uz naznaku: „Zaželi za Općinu Udbina“. Prijavi je obavezno priložiti presliku osobne iskaznice. Obrazac prijave može se preuzeti u Općini Udbini, Stjepana Radića 6, Udbina, radnim danom od 7,00 do 15,00 sati . Sve dodatne informacije mogu se dobiti na broj telefona 053/778-070. Prijave se mogu podnositi do 29.09.2020. Usluga pomoći u kući je besplatna, a krajnjim korisnicima će se pružati 12 mjeseci.

 

IZVOR/FOTO: OPĆINA UDBINA

Također provjerite

TATJANA ŠAVORIĆ STIŽE U PERUŠIĆKU KNJIŽNICU

Noć knjige u Narodnoj knjižnici Općine Perušić obilježit će predstavljanje knjige Tatjane Šavorić, Moja planina. …

X
Skip to content