TURISTIČKO GASTRONOMSKI PROJEKT PINK WING U KARLOBAGU

KARLOBAG – Općina Karlobag jučer je po treći put ugostila vlasnike skupocjenih, luksuznih automobila u sklopu turističko gastronomskog projekta Pink Wing koji se održava već pet godinu zaredom. Moglo se tako vidjeti automobile vrijedne i preko 2 milijuna eura. Zamjenik načelnika općine Karlobag Boris Smojver kazao je kako su fotografije i snimke takvih automobila smještenih uz more svakako jedna dobra vrsta promocije za malo mjesto kao što je Karlobag.

–         Inače, sudionici Pink Winga rekli su nam kako je spust sa Baških Oštarija do Karlobaga jedan od najljepših prizora, koji su vidjeli ne samo na ovom putovanju, nego uopće.ističe Smojver za Radio Gospić.

Koncept projekta Pink Wing, te ideja kojom se organizatori vode jest da se sudionike jedinstvene karavane u neobaveznom druženju povede na neobično putovanje i lokacije. Na posebnim i neuobičajenim lokacijama uživa se u gastronomskim delicijama svakog podneblja uz autohtonu kuhinju te se kroz druženje sudionika stvaraju poslovni kontakti i prilike. Projekt je podržan od strane Ministarstva turizma, Ministarstva unutarnjih poslova, Ravnateljstva policije te Hrvatske turističke zajednice, zajedno s brojnim gradovima i njihovim turističkim zajednicama.

Također provjerite

TATJANA ŠAVORIĆ STIŽE U PERUŠIĆKU KNJIŽNICU

Noć knjige u Narodnoj knjižnici Općine Perušić obilježit će predstavljanje knjige Tatjane Šavorić, Moja planina. …

X
Skip to content