URUČENE MEDALJE NAŠIM ZLATNIM GOSPIĆKIM MAŽORETKINJAMA. ČESTITAMO !!!

GOSPIĆ – Mažoretkinje grada Gospića natjecale su se na Mažoret turniru kojeg je 20. lipnja ove godine organizirao Mažoret savez Hrvatske. Zahvaljujući svojoj kvaliteti i trudu, uspješno su osvojile zlatne medalje u čak tri kategorije. U kategoriji juniorke formacija medalje su pripale Niki Krpan, Boženi Laktić
Lorni Petanović, Teni Šop i Dariji Asić, kategorija kadetkinje formacija bila je uspješna za Mateu Mataija, Mateu Delbianco, Paolu Orešković, Ivu Vrkljan i
Martinu Kolak, dok su Ivana Župan i Dora Andrijević osvojile zlato u kategoriji solo kadetkinje. Medalje je našim zlatnim gospićkim mažoretkinjama uručila zamjenica gradonačelnika Kristina Prša naglasivši kako su u gradu Gospiću na njih ponosni zato što su u ovim posebnim i teškim vremenima uzrokovanima koronavirusom postigle tako dobre rezultate.

  • Mislim da su ovo zapravo prve koje su naše mažoretkinje donijele gradu Gospiću i na tome im zaista čestitam. Veliki je to uspjeh grada Gospića i naših mažoretkinja. – dodaje Prša.

Veliko zadovoljstvo i veselje vidljivo je i kod Irene Peša, ravnateljice Pučkog otvorenog učilišta „Dr. Ante Starčević“ Gospić:

  • Izuzetno mi je drago, što smo u ovim čudnim vremenima i kada smo u jednom trenu stali i činilo se da nema nade za nas, vrlo brzo našle se nakon popuštanja epidemioloških mjera. Cure su bile više nego željne treninga i vrlo brzo smo se dogovorile kako da im omogućimo da vježbaju, poštujući epidemiološke mjere. Odmah se aktivirao i Mažoret savez Hrvatske, koji je onda osmislio i ovaj turnir na kojem su naše cure sudjelovale i bile izuzetno uspješne.

Za uspjeh i pripremljenost mažoretkinja grada Gospića svakako je zaslužna njihova voditeljica Dragica Rogić. Čestitamo još jednom i mažoretkinjama i njihovoj uvijek kreativnoj voditeljici na osvojenim zlatnim medaljama, koje su došle u Gospić !!!

Također provjerite

Obavještavamo korisnike mreže za dio naselje Bruvno.

Obavještavamo korisnike mreže da će zbog planiranih radova na postrojenjima naše elektroenergetske mreže biti u …

X
Skip to content