NAJAVA 13. SMARAGDNOG ECO FILM FESTIVALA (SEFF – a) U ZAGREBU I HRVATSKOJ KOSTAJNICI

Ovogodišnje 13. izdanje jedinstvenog Smaragdnog eco film festivala (SEFF-a), putujućeg festivala o zaštiti okoliša i prirode održat će se u nedjelju 21. lipnja ove godine na terasi Centra mladih Ribnjak u Zagrebu. Inače, publika će vidjeti najbolje ovogodišnje filmove iz 4 kategorije; dugometražni, kratkometražni, animirani, te dječji edukativni eco film.

  • Imat ćemo jedno skraćeno izdanje, a zašto je Gospić bitan u cijeloj priči? Zato što je zapravo naš partner i Tesla In Lika festival, budući da surađujemo s Antonijom Milković tako da smo uključili jedan dio iz segmenta Like u naš festival. – kaže glavni organizator SEFF – a, Daniel Pavlić.

Ove godine međunarodni žiri imao je nezahvalan zadatak, odabrati najbolje od 35 filmova pristiglih iz 21 zemlje.  Autor festivalskog vizuala je Dubravko Mataković, naš poznati ilustrator i crtač stripova, dok ulogu “kuma festivala” preuzima glumac Asim Ugljen.  Repriza ovogodišnjeg 13. izdanja Smaragdnog eco film festivala održat će se 16. lipnja u Hrvatskoj Kostajnici. Ulaz na festival je slobodan.

FOTO: Daniel Pavlić

Također provjerite

U Cerovačkim špiljama Uskrsni špiljotrag

Javna ustanova Park prirode Velebit i ove godine organizira Uskrsni špiljotrag u Cerovačkim špiljama. Događanje …

X
Skip to content