Gospićki rukometaši krenuli s grupnim treninzima

Zbog pandemije uzrokovane virusom COVID-19 mnoga sportska natjecanja i događanja, pa i sami treninzi odgođeni su i nisu se održavali od polovice mjeseca ožujka. No polako se sve vraća koliko toliko u normalu pa tako i sport.

Nakon točno 56 dana provedenih u karanteni tijekom koje su treneri RK Gospić sa svojim članovima bili u svakodnevnom kontaktu, dostavljali im treninge koje su radili od kuće, došao je dan kada  su im ponovno omogućeni grupni treninzi. Više doznajemo od trenera RK Gospić Vanje Antića:

  • „Prošli tjedan, u ponedjeljak smo krenuli s grupnim treninzima na vanjskim terenima u Gospiću i odaziv je odličan. Krenuli smo s nešto starijim rukometašima, od 5. do 8. razreda osnovne škole, pa i srednjoškolcima. A već ovaj tjedan omogućeno nam je korištenje dvorana tako da se nadamo da od sutra krećemo na treninge u zatvorenim prostorima. “

Iako su svoje planove morali odgoditi na neko vrijeme, članovi i uprava RK Gospić nastavit će s marljivim radom, trudom i zalaganjem i dalje te odgođene planove nastaviti čim im to situacija dozvoli.

Također provjerite

TATJANA ŠAVORIĆ STIŽE U PERUŠIĆKU KNJIŽNICU

Noć knjige u Narodnoj knjižnici Općine Perušić obilježit će predstavljanje knjige Tatjane Šavorić, Moja planina. …

X
Skip to content