Općina Brinje pokreće e-tržnicu

Poštovani sugrađani
Svjesni smo kako je u ovoj situaciji svima teško. Kao vodstvo općine trudimo se maksimalno olakšati Vam i pomoći gdje god je moguće. Znamo kako je malim proizvođačima teško prodati svoje proizvode u uvjetima kad ne smiju napuštati prebivalište i izlagati na tržnicama. S druge strane, stanovništvu je teže doći do proizvoda. Želja nam je pomoći i jednima i drugima. Cilj nam je u ovoj novonastaloj situaciji omogućiti građanima naručivanje hrane i ostalih potrepština s dostavom na kućni prag te također pomoći lokalnim proizvođačima da opstanu u ovoj specifičnoj i teškoj situaciji.
Zajedno s partnerskom tvrtkom dogovorili smo način koji omogućuje direktan put proizvoda od proizvođača do kupca – aplikaciju e-Tržnica. Vjerujemo da će ovakav način kupnje proizvoda – s dostavom do kućnog praga – odgovarati mnogim našim mještanima, a nadamo se kako će pomoći našim OPG-ovima i malim obrtnicima u plasmanu proizvoda.
Pozivamo sve male proizvođače hrane – povrća, voća, jaja, mlijeka i mliječnih proizvoda – da se uključe u rad InfoCOR aplikacije na WEB stranici općine i u modulu e-Tržnica oglase svoje proizvode i usluge. Molimo navedite koje proizvode/usluge nudite te njihove cijene, Vaš kontakt telefon i mogućnost dostave proizvoda na adresu naručitelja ukoliko postoji.
Svakako molimo oglašavati i mogućnost izvršavanja usluga – obavljanja kupnje neophodnih namirnica i lijekova za naše sumještane u potrebi.
Zahvaljujemo na suradnji
Vaš načelnik i općinska uprava
Izvor/foto: brinje.hr

Također provjerite

USKORO: IZLOŽBA INTERAKTIVNE DIDAKTIČKE SLIKOVNICE “LIČKO DITE” U SNK GOSPIĆ

Drugog dana mjeseca travnja obilježava se Međunarodni dan dječje knjige, a tim povodom u Samostalnoj …

X
Skip to content