Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju omogućuje odgodu rokova preuzetih ugovorom o financiranju

Temeljem predloženih mjera Ministarstva poljoprivrede za pomoć sektoru s ciljem ublažavanja negativnog utjecaja koronavirusa na poslovanje poljoprivrednika, ribara i drvno-prerađivačkog sektora, obavještavaju se  korisnici mjera Programa ruralnog razvoja RH da će Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju omogućiti odgodu rokova preuzetih ugovorom o financiranju za 90 dana.

Produljenje rokova odnosi se na: Rok za podnošenje drugog dijela zahtjeva za potporu, Rok za dostavu dokumentacije o provedenom postupku nabave, Rok za podnošenje zahtjeva za isplatu predujma, te Rok za podnošenje zahtjeva za isplatu, odnosno rok za provedbu aktivnosti.

Također Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju uzet će u obzir novonastalu situaciju kod poštovanja rokova za dostavu odgovora na zatražene dopune, ispravke i obrazloženja od strane korisnika.

APPRRR/Radio Gospić

Također provjerite

LAVICE TRENERICE ANTONIJE MATIĆ I RUKOMETNOG KLUBA „GOSPIĆ“ 10. U HRVATSKOJ

Nakon prošlogodišnjeg prvog i povijesnog, odlaska neke ekipe djevojčica Rukometnog kluba „Gospić“ (2009./2010. godište) na …

X
Skip to content