RUKOMETAŠI GOSPIĆA (U15) UVELIČALI MEMORIJAL „BARBA RATKO“

Rukometni klub Vodice organizirao je u nedjelju, 12. rujna 2021., memorijal “Barba Ratko”, turnir za svog bivšeg igrača, trenera, tajnika i jednog velikog entuzijasta. Među 8 ekipa dječaka U15 (2006./2007.) našla se pozivnica i za dječake Rukometnog kluba „Gospić“ koja je dakako i prihvaćena.

Nakon šest odrađenih treninga u pripremnom periodu ekipa od 14 članova bila je popunjena nekolicinom dječaka 2008. godišta kojima svaka minuta u starijem godištu služi za dodatno sazrijevanje koje će im biti izuzetno važno u ligi svoga uzrasta.

Smješteni u grupu B s RK Hrvatski Dragovoljac, RK Solin i RK Dugopolje imali mladi rukometaši Gospića realnu priliku ugrabiti koju pobjedu, no to se na žalost nije dogodilo. Tri tijesna poraza pokazala su sve loše ali i dobre stvari kojih je dakako bilo.

Turnir su Gospićani otvorili nesigurnom igrom protiv ekipe Hrvatskog Dragovoljca u kojoj uz brojne nepotrebne prebrze odluke nisu uspjeli realizirati sedmerac i tri kontranapada što je bilo dovoljno za poraz rezultatom 10:14. Puno bolja i odlučnija igra protiv puno kvalitetnijeg suparnika, ekipe Solina, donijela im je možda i nerealno visok poraz 9:14, da bi u posljednjoj utakmici protiv protivnika po mjeri, RK Dugopolje, nakon odličnog ulaska i vodstva 2:0 neshvatljivo pali te turnir završili novim 11:15 porazom.

Dječacima slijedi veliki broj treninga, ali sigurno i još pokoja pripremna utakmica kako bi pokušali uskladiti priču ove ekipe i najbolje što mogu se pripremiti za početak sezone 2021./2022.

 

IZVOR/FOTO: RK GOSPIĆ

 

Također provjerite

Plamen Sportskih igara mladih dolazi u Gospić

Sportska dvorana Osnovne škole dr. Jure Turića u Gospiću u utorak, 26. ožujka u 9 …

X
Skip to content