DEČKI IZ ANNAPURNE STIGLI U RUMUNJSKU

Kako smo pisali 28.8.2021., članovi Planinarskog avatnurističkog kluba Annapurna krenuli su u Rumunjsku na ekspediciju “Tragovima starog alpinizma”. Stipe i Milan stigli su na odredište danas oko 17h. Javili su se putem svojih društvenih mreža, a njihovu objavu prenosimo u cijelosti:

“Nakon 9 dana provedenih na cesti od zore do kasno u noć, po 15h dnevno provedenih na sjedalu bicikla, natovareni sa 60 kg opreme preko Hrvatskih, Mađarskih i Rumunjskih cesta do zapadnih karpata i planina Apuseni, ekipaaaa je stigla do cilja. Puni emocija. Bilo je tu svega, od kiše, pljuska, hladnoće, blata, bolova i bolovaaa, bilo je mnogo noći provedenih u divljini. Prolazili smo i mafijaškim kvartovima te je bilo borbe sa divljim psima rumunjske i bježanja od istih. Bilo je i manjih kvarova, ali i smijeha i suza. Kako kroz loše, tako smo prošli i kroz mnogo predivnih trenutaka koji će nam ostati duboko u sjećanju kao i predivni usputni krajolici planina. Kao tim, kao Hrvatski tim, kao Ličani, kao Otočani te prvenstveno dva najbolja prijatelja sa srcem velikim kao kuća, prepuni ponosa USPJELI SMO. Ali tu nije kraj. Već sutra ujutro krećemo u penjanje alpinističkog smjera na stijeni Rimetea.”

Dečki su se još jednom zahvalili svima koji su im financijski pomogli u realizaciji ovog projekta, a ekipa Radio Gospića im želi sreću u penjanju alpinističkog smjera na stijeni Rimetea!

📸 ANNAPURNA Adventure Club Instagram

Također provjerite

TATJANA ŠAVORIĆ STIŽE U PERUŠIĆKU KNJIŽNICU

Noć knjige u Narodnoj knjižnici Općine Perušić obilježit će predstavljanje knjige Tatjane Šavorić, Moja planina. …

X
Skip to content