ODRŽANA 2. LIČKA SELJAČKA TRŽNICA U KARLOBAGU

Kako bi se što bolje iskoristilo ljeto, gostima dočaralo sve ono bogatstvo koje imamo i što bolje promoviralo Liku i podvelebitsko primorje na Baškoj placi u odličnoj atmosferi održana je druga ovogodišnja Lička seljačka tržnica uz poštivanje važećih epidemioloških mjera.

Uz kvalitetne domaće proizvode, koji u većini nose oznaku Lika Quality, ovu manifestaciju upotpunio je i nastup tamburaškog sastava TS Velebit. Miris lavande i smilja, okus meda, voća, štrudli, rakije i likera, osjet vune tradicijskih rukotvorina, šarolike boje Ličke seljačke tržnice na Baškoj placi u Karlobagu kao i zvuk dobre domaće glazbe laskali su osjetilima posjetitelja.

Podsjetimo, događanje je ovo koje se u zajedničkoj sinergiji LAG-a LIKA i Turističke zajednice Općine Karlobag održava već petu godinu sa svrhom promocije gastronomske ponude područja, kao dio projekta INTEGRA LIKA 2020, te kao takvo predstavlja priliku za promociju kraja onim najboljim od Like – gastronomskom i tradicijskom ponudom.

Onima koji ove godine još nisu uspjeli doživjeti čari Ličke seljačke tržnice posljednja prilika ove godine im se nudi u isto vrijeme na istom mjestu, 3. kolovoza ove godine u 19:30 sati u skladu s važećim epidemiološkim mjerama.

IZVOR / FOTO: LAG LIKA

Također provjerite

USKORO: IZLOŽBA INTERAKTIVNE DIDAKTIČKE SLIKOVNICE “LIČKO DITE” U SNK GOSPIĆ

Drugog dana mjeseca travnja obilježava se Međunarodni dan dječje knjige, a tim povodom u Samostalnoj …

X
Skip to content