Zahvala biračima Grada Gospića

GOSPIĆ- Na internetskoj stranici Grad Gospić objavio je zahvalu gradonačelnika Karla Starčevića i zamjenice Kristine Prša biračima. Prenosimo je u cijelosti:

Poštovani Gospićanke i Gospićani, poštovani birači,

objavom rezultata Lokalnih izbora koji su se održali u nedjelju 30. svibnja 2021. godine pokazali ste iznimnu građansku odgovornost i zrelost,  jer Grad Gospić jedan je od rijetkih gradova u Republici Hrvatskoj u kojemu je izlaznost premašila 60 %.

Zahvaljujemo svima vama koji ste nam u drugom krugu izbora pružili gotovo plebiscitarnu podršku jer ste nam time jasno i nedvosmisleno potvrdili da ste prepoznali sve što smo u prethodnom mandatu za Gospić učinili. Radili smo ne štedeći sebe i vremena, prijavili se na sve europske i nacionalne natječaje na koje smo se mogli prijaviti, odbacili sve negativne prakse i zapisali nove stranice o načinu upravljanja Gospićem. Vaša podrška daje nam obvezu i dužnost da u narednom mandatu, kojeg ste nam povjerili, radimo još više i s još jasnijom vizijom i ciljevima za razvoj i boljitak Gospića.

Nalazimo se u vremenima u kojima se zbog pandemije korona virusa osjeća gospodarski pad i nadamo se da će se situacija u vremenu pred nama ipak poboljšavati. Sve to pred nas će staviti mnoge izazove s kojima će se trebati suočiti. Ono što svakako možemo obećati je da ćemo i u naredne četiri godine dati sve od sebe da zajedno sa svim zaposlenicima gradske uprave,  gradskih ustanova i tvrtki napravimo sve ono što svaki građanin Gospića priželjkuje, kako bi život u našem gradu bio što ugodniji, bolji i perspektivniji.

Iskrene zahvale upućujemo vama poštovani sugrađani koji ste nam ukazali povjerenje što nam je velika čast ali i još veća obveza. Isto tako zahvaljujemo i svima onima čija opcija ovog puta nismo bili, vjerujući da ćemo svojim radom, trudom i brigom za Gospić upravo vaša opcija postati i u vrlo bliskoj budućnosti zadobiti i  vaše povjerenje.

Stoga dragi sugrađani ovu veličanstvenu pobjedu poklanjamo vama jer ste vi za nju najzaslužniji.

Nastavljamo i dalje služiti Gospiću i s radošću krećemo u nove pobjede.

S poštovanjem,
Gradonačelnik Karlo Starčević i zamjenica Kristina Prša

Također provjerite

Zbog loših vremenskih uvjeta misa povodom svetoga Marka umjesto u Budaku bit će služena u crkvi u Ličkom Osiku

Blagdan je svetoga Marka. Iz župe svetoga Josipa Lički Osik, u čijem sastavu je i …

X
Skip to content