Gradonačelnik Otočca Goran Bukovac zahvalio biračima na ukazanom povjerenju

Novoizabrani gradonačelnik Otočca Goran Bukovac zahvalio se biračima putem facebook stranice. Objavu prenosimo u cijelosti:

“Sa zadovoljstvom objavljujem da sam većinom vaših glasova, odabran za časnu i odgovornu funkciju služenja narodu te ću sljedeće četiri godine biti vaš gradonačelnik!

Zahvaljujem vam na ukazanom povjerenju i obećavam da vas neću iznevjeriti! Na današnji dan prije 31 godinu slavili smo uspostavu demokratskog, višestranačkog Sabora, a danas smo izlaskom na izbore pokazali svoju građansku odgovornost i političku zrelost. Čak i ako niste glasovali za mene, ja vam zahvaljujem i čvrsto stojim iza svojih predizbornih obećanja, a to je da će Otočac biti mjesto sretnog življenja za svakoga od nas, bez obzira na našu ideologiju, stranačku, vjersku ili bilo koju drugu opredijeljenost.
Ova pobjeda nije samo moja, već svih koji su proteklih tjedana čvrsto i beskompromisno stali uz mene. Bez njih ništa ovo ne bi bilo moguće. Hvala mojoj supruzi Renati i našim djevojčicama, mojim roditeljima, bratu, cijeloj užoj i široj obitelji, brojnim prijateljima, poznanicima, simpatizerima koji su uložili svoje vrijeme, novac i energiju u ovu političku bitku.
Veliko i posebno hvala mojim suborcima s prve crte, kandidatima platforme Budi svoj za Gradsko vijeće Grada Otočca, koji su bili izrazito hrabri i koji su od prvog do zadnjeg trenutka pomagali nositi ovaj teret političke utakmice koja nije uvijek bila u sportskom duhu.
Ovom pobjedom dokazali smo da vrijednosti poput hrabrosti i iskrenosti ipak još uvijek nešto znače.
Čestitam svojem protukandidatu Stjepan Kostelac Vaš Gradonačelnik Otočca i zahvaljujem na svemu dobrome što je učinio za naš grad.
Već sutra krećemo u izgradnju boljeg i ljepšeg Otočca i tome se od srca veselim! “

Također provjerite

Zbog loših vremenskih uvjeta misa povodom svetoga Marka umjesto u Budaku bit će služena u crkvi u Ličkom Osiku

Blagdan je svetoga Marka. Iz župe svetoga Josipa Lički Osik, u čijem sastavu je i …

X
Skip to content