U GRADSKOJ ŠKOLSKOJ SPORTSKOJ DVORANI U GOSPIĆU ORGANIZIRANO JOŠ JEDNO COVID – 19 CIJEPLJENJE OD STRANE ZAVODA ZA JAVNO ZDRAVSTVO LSŽ

Zavod za javno zdravstvo Ličko-senjske županije provodio je danas organizirano cijepljenje Covid-19 u Gradskoj školskoj sportskoj dvorani u Gospiću. Epidemiolog Zavoda, doktor medicine Ivan Stanić kaže kako u ovom trenutku možemo biti zadovoljni odazivom građana na području naše županije:

  • Mi bi naravno voljeli da u ovom trenutku imamo i više raspoloživih doza na tjednoj bazi nego što ih dobijemo. Ovo što dobijemo zaista kroz nekoliko dana bude i potrošeno. Mi smo do sada u Ličko – senjskoj županiji procijepili otprilike nešto više od 12 tisuća ljudi zaključno s prošlim tjednom i to je je nešto što govori u prilog da imamo već 20 % procijepljene populacije barem s prvom dozom. Kroz narednih mjesec do dva ta će se brojka znatno povećavati, jer ćemo dobivati više doza nego što je to bilo u proteklim mjesecima.

Dr. Stanić očekuje na današnjem cijepljenju nešto više od 250 ljudi. Riječ je ovaj put o djelatnicima MUP – a, pravosudne policije te ostalima koji su bili na listi čekanja pri Zavodu za javno zdravstvo Ličko – senjske županije. Podsjećamo, prethodno cijepljenje u Gradskoj školskoj sportskoj dvorani bilo je organizirano za prosvjetne djelatnike i kako dodaje dr. Stanić sve je proteklo u najboljem redu, čemu se nada i ovaj put.

  • Kroz naredne tjedne nastavljamo procjepljivanje i putem liječnika obiteljske medicine. Pozivam i ovaj put sve one koji se nisu cijepili a to žele, neka se jave svojim obiteljskim liječnicima, a mi ćemo i dalje kao Zavod za javno zdravstvo procjepljivati prioritetne skupine stanovništva.

 

Također provjerite

SNK GOSPIĆ: BILAJSKA BITKA BILA JE TEMA VEČERAŠNJEG PREDAVANJA

U Samostalnoj narodnoj knjižnici u Gospiću večeras ste mogli čuti brojne zanimljivosti o Bilajskoj bitci …

X
Skip to content