Uspješne priče mladih poduzetnika

U sklopu projekta RAISE Youth, u četvrtak 08. travnja u Pučkom otvorenom učilištu u Gospiću s početkom u 18 sati održava se panel diskusiju na temu Uspješne priče mladih poduzetnika.

Gospićkoj publici predstavit će se uspješne priče dvoje mladih poduzetnika – Jelene Bilić i Gorana Čipčića. Jelena je mlada Splićanka čija je ručno rađena prirodna kozmetika dospjela u slavni modni časopis Vogue dok je Goran stari obiteljski recept pretvorio u uspješnu poduzetničku priču pa tako danas svi znaju za Zorinu mast.

Uz mlade poduzetnike na panelu će sudjelovati Marijana Botić Rogošić, voditeljica LAG-a Zagora koji već dugi niz godina doprinosi razvoju poduzetništva u ruralnim naseljima splitskog zaleđa. Panel će moderirati Mary Ann Rukavina Cipetić, predsjednica udruge GTF-IOR i koordinatorica projekta RAISE Youth.

Cilj ovog panela je predstavljanje primjera dobre prakse u svrhu poticanja poduzetništva i ostanka mladih poduzetnika u ruralnim područjima.

Projekt RAISE Youth financiran je iz fondova Kraljevine Norveške i Europskog gospodarskog prostora. Nositelj projekta je GTF-Inicijativa za održivi rast a partner je Grad Gospić.

Svi zainteresirani pozvani su da se prijave za sudjelovanje putem e-pošte na adresu ivana.grguric@gospic.hr ili telefonski na 091/472 2202.

Prijave su obavezne a rok prijave je 8. travnja 2021. godine u 12 sati ili do popunjenja kapaciteta grupe. Panel će biti moguće pratiti i putem Facebook profila https://www.facebook.com/RAISEYouthHrvatska.

S obzirom na preporuke SCZRH, pristup je ograničen na maksimalno 25 osoba. Prostor održavanja radionica je prilagođen novim mjerama SCZRH. Molimo da sa sobom ponesete zaštitne maskice.

 

Izvor/foto: Raise Youth

 

Također provjerite

TATJANA ŠAVORIĆ STIŽE U PERUŠIĆKU KNJIŽNICU

Noć knjige u Narodnoj knjižnici Općine Perušić obilježit će predstavljanje knjige Tatjane Šavorić, Moja planina. …

X
Skip to content