Tomislav Zrinski kandidat SDP-a za župana LSŽ

ŽO SDP LSŽ uputila je jučer priopćenje za medije, koje prenosimo u cijelosti.

P R I OP Ć E N J E  ZA  M E D I J E

TOMISLAV ZRINSKI iz Senja biti će SDP-ov kandidat za župana.

Danas je u Ličko-senjskoj županiji  u višesatnom posjetu boravio predsjednik SDP-a Peđa Grbin i Izvršni tajnik Saša Đujić koji su obišli gradske organizacije SDP-a Novalje, Senja i Otočca gdje su održani završni radni sastanci sa izbornim stožerima i kandidatima za one općine i gradove u kojima SDP izlazi  na izbore.

Predsjednik SDP-a Peđa Grbin podržao je Tomislava Zrinskog iz Senja kao kandidata  za župana Ličko-senjske županije, a kao njegovog zamjenika  Krešu Čulinovića iz Plitvičkih jezera.

Na izbore za   županijsku skupštinu SDP  izlazi samostalno.

Tomislav Zrinski istaknuo je da je  Ličko-senjska županija ekološki očuvan prostor.

Viziju napretka županije u narednom razdoblju ostvariti ćemo aktivnostima dostizanja pet ključnih ciljeva,  razvoj gospodarstva, razvoj prometne i komunalne infrastrukture, jačanje ljudskih resursa, podizanje društvenog standarda, održivo korištenje prirodnih i kulturnih dobara i očuvanje okoliša.

Program SDP-a u narednom razdoblju dati će se na uvid građanima  Ličko-senjske županije koje pozivamo da ga podrže, da podrže vodeće ljude  koji će ga zajedno s građanima kao partnerima provoditi u djelo.

 

 

 

Također provjerite

REZULTATI PARLAMENTARNIH IZBORA

Jučer su održani izbori za Sabor koje je obilježila dobra izlaznost, glasalo je više od …

X
Skip to content