NK GOSPIĆ 91 NA PONOS SVIH

Potaknuti današnjom objavom NK Gospić 91 o obnovljenoj ogradi na stadionu Balinovac koju je u potpunosti financirao Grad Gospić odlučili smo se malo detaljnije posvetiti ovom klubu koji je u posljednje vrijeme nogomet u Gospiću vratio na velika vrata. Osim odlične suradnje s Gradom Gospićem, ovaj klub ostvario je pozamašan broj suradnji s drugim ustanovama i klubovima. Podsjetit ćemo kako su u klub kao donacija GNK Dinama stigle nove stolice za tribine, sad je obnovljena ograda, u tijeku je realizacija ugovora s NK Hajdukom iz Splita, kupljen je novi semafor od strane Komunalca i Grada Gospića, a do kraja 5-og mjeseca svi članovi (mlađi uzrasti) dobit će nove trenirke i opremu u potpunosti financiranu od klupskih sredstava. Djeca su motivirana za nogomet više no ikad prije, dok treneri i roditelji ne kriju oduševljenje. Moramo spomenuti kako su osam trenera kluba polaznici nogometne akademije HNS-a, a NK Gospić uskoro očekuje potpisivanje Ugovora između NK Gospića, Grada Gospića i HNS-a u vezi izgradnje igrališta s umjetnom travom. Svakako moramo izdvojiti projekt NK Gospića 91 i Instituta Ivo Pilar- riječ je o monografiji 100 godina NK Gospića. Spomenuti projekt nalazi se trenutno u drugoj fazi realizacije.

Ekskluzivno za Radio Gospić dobili smo informaciju da ukoliko epidemiološke mjere dopuste, povodom obilježavanja Dana Grada Gospića očekuje nas veliko iznenađenje. Naime, u sklopu dječjeg turnira Josip Joža Kurs odigrat će se seniorska  utakmica između NK Gospića i Hajduka. Također, bit će održano i svečano potpisivanje Ugovora između ova dva kluba. Ova suradnja za dimenziju više podignut će školu gospićkog nogometa, ne samo u Gospiću, već u cijeloj Županiji.

Lijepo je vidjeti kako se nogomet vratio u Grad. NK Gospiću 91  želimo puno uspjeha u svim daljnjim projektima, a njihove sportske rezultate pratit ćemo i u budućnosti.

Također provjerite

U Gospiću uhićen počinitelj teških prekršaja u cestovnom prometu

Policijski službenici Policijske postaje Gospić su u subotu, 18. rujna 2021. godine u 19,20 sati …

error: Sadržaj je zaštićen!
Skip to content