Na području LSŽ 29 novooboljelih osoba od COVID-19, 30 osoba izliječeno te su dvije osobe preminule

S područja Ličko-senjske županije u posljednja 24 sata 29 je novooboljelih osoba od COVID-19, 30 osoba je izliječeno te su dvije osobe preminule, javlja Stožer civilne zaštite LSŽ.  15 oboljelih osoba je s područja Gospića, 6 s područja Novalje, 5 oboljelih osoba s područja Plitvičkih Jezera, 2 s područja Perušića te jedna s područja Otočca. U tijeku je epidemiološka obrada kontakata oboljelih osoba.

Na Covid odjelu OB Gospić preminula je jedna ženska osoba (1929.) s područja Gospića te jedna muška osoba (1930.) s područja Karlobaga.

Na Covid odjelu OB Gospić preminula je i jedna muška osoba (1933.) s područja Grada Zagreba. Prema mjestu prebivališta preminula osoba će biti evidentirana u ukupnom broju preminulih osoba Grada Zagreba.

Od COVID-19 s područja Ličko-senjske županije ukupno su oboljele 3973 osobe od čega je 229 aktivnih slučaja, 126 osoba je preminulo te je ukupno izliječeno 3618 osoba. Na liječenju na Covid odjelu OB Gospić trenutno se nalazi 37 osoba. U posljednja 24h provedeno testiranje nad 59 osoba. Na području PU ličko-senjske aktivno je 478 mjera samoizolacije. Provjerom su utvrđena 2 kršenja izrečenih mjera.

Također provjerite

Ministarstvo zdravstva odobrilo rad odjela za palijativnu skrb Doma zdravlja Otočac

Dom zdravlja Otočac dobio je zeleno svjetlo za pružanje palijativne skrbi u svom stacionaru. Rješenjem …

X
Skip to content