DODIJELJENA JAVNA PRIZNANJA GRADA SENJA ZA 2020. GODINU

U Tvrđavi Nehaj u Senju na simboličan način održana je svečana dodjela Javnih priznanja Grada Senja za 2020. godinu. Ovogodišnja dodjela, zbog epidemiološke situacije uzrokovane pandemijom koronavirusa,  upriličena je u drugačijim okolnostima, no bez obzira na skromniju dodjelu, Grad Senj je s velikom zahvalnošću nagrađenima odao dužno poštovanje i priznanje za sve zasluge koje je Odlukom o dodjeli javnih priznanja Grada Senja za 2020. godinu donijelo Gradsko vijeće Grada Senja na svojoj 31. sjednici dana 19. ožujka 2021. godine.

Počasnim građaninom Grada Senja imenovana je akademkinja Anica Nazor za svekoliki doprinos u promicanju senjske glagoljske baštine. Javnim priznanjem Grada Senja za životno djelo nagrađena je Štefica Bilović za svekoliki doprinos baštinjenju glazbene kulture i glazbeno – amaterskog stvaralaštva u Gradu Senju.

Nagrada Grada Senja uručena je Nogometnom klubu Nehaj Senj povodom 100. obljetnice osnivanja i djelovanja te za sveukupan rad i razvoj sporta i odgoj mladih. Također, nagrada Grada Senja dodijeljena je Milanu Rončeviću i Josipu Rončeviću za nesebičnu pomoć i solidarnost s drugima, izraženu plemenitost, humanost i ljubav prema čovjeku, u znak zahvalnosti za darovanu krv.

IZVOR / FOTO: GRAD SENJ

 

 

Također provjerite

TATJANA ŠAVORIĆ STIŽE U PERUŠIĆKU KNJIŽNICU

Noć knjige u Narodnoj knjižnici Općine Perušić obilježit će predstavljanje knjige Tatjane Šavorić, Moja planina. …

X
Skip to content