Pjesma Jure Brkljače ‘Ostani tajna moga života’ bilježi novi ulaz na HR top 40 listu!

Ljubavna balada i onaj dobar osjećaj u vezi nje, svakako su odličan vjetar u leđa i prava kombinacija u svakom pogledu. Tome i najbolje svjedoči činjenica ulaska Jure Brkljače s ‘Ostani tajna moga života’ na listu četrdeset najemitiranijih, tek nekoliko dana po izlasku istoimene pjesme. ‘Ostani tajna moga života’ zasjela je na trideset i deveto ovotjednog HR top 40, a da je ovime i više nego zadovoljan, posvjedočio je i sam Jure Brkljača,

‘Drago mi je da su urednici televizijskih i radijskih postaja prepoznali pjesmu, te se nadam da će ostvariti još veći skok i da će se zadržati što duže na istoj. ‘Top lista mi daje motivaciju i potvrdu da je pjesma prihvaćena. Dosadašnje reakcije publike su odlične, što me dodatno raduje’ poručio je Jure Brkljača.

Ovo je ujedno i potvrda autorsko izvođačkom dvojcu, Miroslavu Rusu i Juri Brkljači, nakon niza dosadašnjih uspješnica kao što su ‘Ne postojim kad nisi tu’, ‘Ovo je istina’.. da su napravili pravu stvar, a isto tako i svojevrsna motivacijska podrška  za neke nove projekte koji će tek uslijediti.  Sudeći po svemu, ‘Ostani tajna moga života’ je velikim dijelom već utrla dobar put do šire publike. Isto tako, vjerujemo kako će ova skladba ,u svom ritmu, zasigurno nastaviti put ka samom vrhu.

IZVOR/FOTO: Hit Records d.o.o.

Također provjerite

USKORO: 4. Smotra dječjeg izvornog folklora Otočac 2024.

Gacko pučko otvoreno učilište Otočac organizira 4. Smotru dječjeg izvornog folklora koja će se održati 20. travnja …

X
Skip to content