Nikola Šimunić predstavljen kao kandidat za gradonačelnika Gospića

U velikoj dvorani KIC-a Gospić u subotu navečer predstavljen je je kandidat stranke LiPO za gradonačelnika Gospića. Kandidat stranke LiPO za gradonačelnika je dr.sc. Nikola  Šimunić.

U svojem obraćanju, Šimunić je istaknuo kako je proteklih dana primio stotine poziva članova i simpatizera stranke LiPO te da mu je žao što nisu došli na predstavljanje, međutim to zbog epidemioloških mjera nije bilo moguće. Šimunić ističe kako će pronaći način da dođe i do njih. Također, zahvalio se svima koji ga podržavaju, pogotovo svojim roditeljima i supruzi.

“Jednako kao što vi ovdje budite emociju u meni, tako je i stranka Lipo, odnosno njezin koncept probudio emociju u meni. Naime, riječ je ovdje o prvoj ličkoj, odnosno ličko, primorsko, otočkoj regionalnoj političkoj platformi kojoj je u interesu isključivo  stanovništvo Ličko- senjske županije, a samim time i grad Gospić i ponosan sam biti dio te priče te ispisivati povijest ne samo grada Gospića nego i Ličko-senjske županije.”

Najavio je također da će detalje svoje kandidature iznijeti u kampanji koja nas očekuje. Šimunić do sada, kako kaže nije bio aktivan u politici, ali je promatrao što se događa u Gradu, te kako kaže to ga je i navelo da se kandidira  za gradonačelnika Gospića.

 

Također provjerite

NOVA IMAGE BROŠURA – LIKA je LIK

U nastavku suradnje na zajedničkom projektu Lika je Lik Turističke zajednice općine Plitvička jezera, Turističke …

error: Sadržaj je zaštićen!
Skip to content