DOMOVINSKI POKRET NA LJUBOVU PREDSTAVIO KANDIDATE ZA ŽUPANA LIČKO – SENJSKOG I GRADONAČELNICU GOSPIĆA NA PREDSTOJEĆIM LOKALNIM IZBORIMA

Ispred Spomenika palim braniteljima na Ljubovu danas su predstavljeni kandidati Domovinskog pokreta za predstojeće lokalne izbore,  dr. Stipe Lukač za župana Ličko – senjske županije, te kandidatkinja za gradonačelnicu grada Gospića dr. Mirjana Vrkljan Radošević. Predstavljanju su prisustvovali i potpredsjednik Hrvatskog sabora i predsjednik Domovinskog pokreta dr. sc. Miroslav Škoro i glavni tajnik Domovinskog pokreta Darijo Žepina. U uvodnom dijelu Škoro je pozdravio prisutne naglasivši kako je Ljubovo odabrano s ciljem da se nikad ne zaboravi 68 hrvatskih branitelja koji su na ovom mjestu položili svoje živote na oltar domovine te da se napravi valjani iskorak. Ljudi, dodaje Škoro, moraju znati da Domovinski pokret zastupa normalan, svjestan  razborit put uz poticanje slobodnog tržišta, normalnog gospodarstva, poduzetništva zasnovanog na kulturi i tradiciji naroda i države kojoj pripadamo. Kandidat Domovinskog pokreta za župana Ličko – senjske županije dr. Stipe Lukač nakon svog predstavljanja je istaknuo:

  • Domovinski pokret je stvoren, jer je nepravda u našoj državi postala zakon i u takvim uvjetima otpor je nužan. Hrvatska djeca i mladi, te budući naraštaji zaslužuju bolju, svjetliju i radosniju budućnost Domovine.

Dr. Mirjana Vrkljan – Radošević, kandidatkinja za gradonačelnicu grada Gospića ispred stranke Domovinski pokret kazala je kako se sa svojim timom ne želi vraćati na stare i neuspješne politike niti u njima tražiti opravdanja dodavši:

  • Ne želim grad neiskorištene industrijske zone, ne želim da našim sugrađanima posao bude uvjetovan članskim iskaznicama. Ne želim da naši poduzetnici budu reketirani od političkih moćnika i ne želim nekvalitetno školstvo. I zato moja borba za bolji život danas započinje.

Nakon izbornog predstavljanja članovi Domovinskog pokreta zapalili su svijeće i pomolili se ispred Spomenika na Ljubovu.

 

 

 

 

 

Također provjerite

NOVA IMAGE BROŠURA – LIKA je LIK

U nastavku suradnje na zajedničkom projektu Lika je Lik Turističke zajednice općine Plitvička jezera, Turističke …

error: Sadržaj je zaštićen!
Skip to content