51-godišnjak u Gospiću uhićen zbog prijetnji ubojstvom

GOSPIĆ- Policijski službenici Policijske postaje Gospić dovršili su kriminalističko istraživanje nad 51-godišnjakom s područja Gospića zbog osnova sumnje da je počinio kazneno djelo prijetnje. Sumnjiči se da je jučer prijetio ubojstvom 42-godišnjaku s područja Gospića. On je uhićen, predan pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava biti će dostavljena nadležnom državnom odvjetništvu.  Jučer oko 19 sati u Prijeboju, na neosvijetljenom ugibalištu uz državnu cestu broj 1, nepoznati počinitelji fizički su napali 45-godišnjaka te mu otuđili novac, mobitel i lakše ga ozlijedili. Policija traga za počiniteljima, protiv kojih će biti podnijete kaznene prijave nadležnom državnom odvjetništvu.

Tijekom proteklog vikenda provedene su i preventivno-represivne akcije u prometu usmjerene na održavanje povoljnog stanja sigurnosti u cestovnom prometu, te sankcioniranja prekršaja prekoračenja dopuštene brzine kretanja i upravljanja pod utjecajem alkohola i droga. U tom periodu utvrđena su 55 prekršaja prekoračenja dopuštene brzine kretanja, 25 prekršaja nevezanja sigurnosnog pojasa i 3 prekršaja upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola.

Najveća koncentracija alkohola prilikom kontrole vozača izmjerena je u subotu u Korenici kod 61-godišnjaka iz Gradine Koreničke (2.07 g/kg).

Također provjerite

NOVA IMAGE BROŠURA – LIKA je LIK

U nastavku suradnje na zajedničkom projektu Lika je Lik Turističke zajednice općine Plitvička jezera, Turističke …

error: Sadržaj je zaštićen!
Skip to content