HNK Hajduk Split postaje klub partner NK Gospić ‘91

Danas su predstavnici NK Gospić ‘91 Štimac, Klobučar i Uremović na splitskom Poljudu dogovorili suradnju  klubova u nazočnosti voditelja nogometne akademije HNK-a Hajduk  Bore Primorca i njegovog pomoćnika  Andre Fistonića, strogo baziranu na rad s mlađim uzrastima. Službeno potpisivanje Ugovora uz prijateljsku utakmicu bit će organizirano kad to epidemiološke mjere dozvole.
‘Izuzetna nam je čast što ćemo imati vjetar u leđa od strane našeg diva podno Marjana i s kojim ćemo zajedno razvijati našu nogometnu školu i talente u čitavoj županiji, ne samo Gospiću. Možete biti sigurni da ovo nije i neće biti samo običan ugovor koji su se prakticirali u prošlim periodima. Uskoro ćete to i vidjeti.
Također smo ponosni na razvoj naše škole, ove godine polaznici Nogometne akademije HNS-a, uz već 6 trenera koji su na edukaciji, su i kapetan naše seniorske ekipe Antonio Sertić i dobra duša kluba Mirko Matasić. Važno je napomenuti da su novi članovi našeg kluba predivne sestre Ana i Nina Ćaćić, koje će nam pomoći svojim znanjem i stručnošću u fizikalnom djelu. 
Izuzetno bitna informacija, koju isto želimo podijeliti je ta, da bi uskoro trebali krenuti dogovori za izgradnju pomoćnog igrališta (s umjetnom travom, nasuprot teniskog igrališta) koju nam je obećao realizirati predsjednik NSLSŽ, gospodin Marijan Kustić uz podršku Grada Gospića kažu iz NK-a Gospić ’91.

Po svemu sudeći, Gospić koji je uvijek bio grad sportski nastrojene mladeži postaje i regionalni centar sporta.

Također provjerite

TATJANA ŠAVORIĆ STIŽE U PERUŠIĆKU KNJIŽNICU

Noć knjige u Narodnoj knjižnici Općine Perušić obilježit će predstavljanje knjige Tatjane Šavorić, Moja planina. …

X
Skip to content