Inscription COVID-19 on blue background. World Health Organization WHO introduced new official name for Coronavirus disease named COVID-19

U posljednja 24 sata u županiji je 7 novooboljelih osoba od COVID-19

GOSPIĆ- S područja Ličko-senjske županije u posljednja 24 sata 7 je novooboljelih osoba od COVID-19, 4 osobe su izliječene te je jedna osoba preminula. Dvije  oboljele osobe su s područja Gospića, pet su  korisnici doma za starije i nemoćne osobe Ličko-senjske županije-podružnica Udbina. U tijeku je epidemiološka obrada kontakata oboljelih. U OB Gospić preminula je jedna muška osoba (92 godine) korisnik Doma za starije i nemoćne osobe Ličko-senjske županije-podružnica Udbina.  Od COVID-19 s područja Ličko-senjske županije ukupno je oboljelo 2732 osobe od čega je 76 aktivnih slučaja, 92 osobe su preminule te je ukupno izliječeno 2564 osobe. U posljednja 24h provedeno testiranje nad 89 osoba. Na području PU ličko-senjske aktivno je 217 mjera samoizolacije. Provjerom je utvrđeno jedno kršenje izrečenih mjera.

Inače nastavlja se negativan trend oboljelih na području Ličko-senjske županije. Ukupan broj oboljelih u posljednjih sedam dana iznosi 65.Broj oboljelih na 100.000 stanovnika u prethodnih tjedan dana iznosi 127,podsjećamo da je u prvom tjednu 12 mjeseca taj broj iznosio 792.

4.12. se bilježi najveći broj od 560 aktivnih slučaja na području županije, od 5.12. bilježi se pad aktivnih slučaja što je vidljivo iz grafikona te on danas iznosi 76 aktivnih slučaja oboljenja od COVID-19.Na današnji dan broj hospitaliziranih iznosi 18 dok je u prosincu taj broj iznosio i više od 50.

Također provjerite

Župan Petry sa suradnicima posjetio općinu Donji Lapac

Jučer je u prostorijama Općine Donji Lapac upriličen radni sastanak na kojem su uz domaćine, …

X
Skip to content