U Otočcu građanin dragovoljno predao 135 komada streljiva

Kako javlja PU ličko-senjska tijekom proteklog vikenda evidentirano je jedno kazneno djelo, tri prometne nesreće i jedna dragovoljna predaja minsko-eksplozivnih sredstava.

U vremenu od 10. do 23. siječnja 2021. godine u mjestu Rapain Klanac, Općina Brinje, nepoznati počinitelj provalio je u nenastanjenu obiteljsku kuću 65-godišnjakinje iz Senja, iz koje je otuđio kosilicu i razni alat. Policija traga za počiniteljem, protiv kojeg će nadležnom državnom odvjetništvu biti podnijeta kaznena prijava.

Također, provedene su i preventivno-represivne akcije u prometu kojima su utvrđena 4 prekršaja prekoračenja dopuštene brzine kretanja i 3 prekršaja upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola.  Najveća koncentracija alkohola prilikom kontrole vozača izmjerena je u petak, 22. siječnja u mjestu Doljani, Općina Donji Lapac, kod 47-godišnjeg hrvatskog državljanina (0.81 g/kg).

U petak, 22. siječnja 2021. godine u Otočcu je građanin dragovoljno predao 135 komada streljiva call. 7,62×39 mm i ručnu bombu, što je policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu Policijske uprave ličko-senjske izuzeo i pohranio u skladište do uništenja.

Također provjerite

Vozaču zbog počinjenih prekršaja trajno oduzet automobil

Policijski službenici Policijske postaje Gospić su 4. travnja 2024. godine, u 19,30 sati, u Perušiću …

X
Skip to content