Tijekom vikenda evidentirano 7 prekršaja vožnje pod utjecajem alkohola

GOSPIĆ- Tijekom proteklog vikenda provedene su  preventivno-represivne akcije u prometu usmjerene na održavanje povoljnog stanja sigurnosti u cestovnom prometu, te sankcioniranja prekršaja prekoračenja dopuštene brzine kretanja i upravljanja pod utjecajem alkohola i droga. U tom periodu utvrđeno je 7 prekršaja upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola i 5 prekršaja prekoračenja dopuštene brzine kretanja.

Najveća koncentracija alkohola prilikom kontrole vozača izmjerena je jučer u Gospiću, kod 54-godišnjaka iz Gospića (1.76 g/kg).

Iz Policijske uprave Ličko-senjske javljaju da se dogodila jedna prometna nesreća  s ozlijeđenim osobama. Dogodila se jučer u 4,45 sati na dionici državne ceste broj 50, u Bilaju, kada je 34-godišnjak iz Gospića upravljao osobnim automobilom gospićke registracijske oznake pod utjecajem alkohola (1,49 g/kg) iz smjera Ribnika u smjeru Gospića, te uslijed neprilagođene brzine kretanja izgubio nadzor nad automobilom i sletio udesno van kolnika.

Vozač je teško ozlijeđen i zadržan na liječenju u Općoj bolnici u Gospiću, dok su 21-godišnja i 23-godišnja putnica lakše ozlijeđene.

Također provjerite

Odluka o oslobađanju plaćanja zakupnine, odnosno naknade za korištenje javnih površina i dijelova neizgrađenoga građevinskog zemljišta

Gradonačelnik Grada Gospića  donio Odluku o oslobađanju plaćanja zakupnine, odnosno naknade za korištenje javnih površina …

Skip to content