IZVJEŠĆE PU LIČKO – SENJSKE: KRAĐA U JEZERANAMA I KAZNENA DJELA PRIJETNJE U ŠVICI I SENJU

Tijekom proteklog blagdana u periodu od 31. prosinca do 4. siječnja na području Policijske uprave ličko-senjske evidentirana su tri kaznena djela, osam prometnih nesreća, jedno narušavanje javnog reda i mira, te dragovoljna predaja minsko – eksplozivnih sredstava. Policijski službenici Policijske postaje Otočac dovršili su kriminalistička istraživanja:

  • nad 57-godišnjakinjom i 29-godišnjakinjom (obje s područja Općine Josipdol) zbog osnova sumnje da su počinile krađu. Sumnjiče se da su 30. prosinca iz prostorije firme u mjestu Jezerane otuđile 20 tisuća kuna. Nadležnom državnom odvjetništvu biti će dostavljeno posebno izvješće kao nadopuna kaznene prijave;
  • nad 25-godišnjakom iz Švice zbog osnova sumnje da je počinio kazneno djelo prijetnje. Sumnjiči se da je u subotu, 2. siječnja u jutarnjim satima na pašnjaku u Švici prijetio ubojstvom 64-godišnjakinji iz Švice. On je uhićen i predan pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava podnijeta je nadležnom državnom odvjetništvu.

Zbog sumnje da je počinio kazneno djelo prijetnje i policijski službenici Policijske postaje Senj dovršili su kriminalističko istraživanje nad 31-godišnjakom iz Senja. On se sumnjiči da je u srijedu 30. prosinca u Senju prijetio ubojstvom 29-godišnjakinji iz Senja. On je uhićen, predan pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava podnijeta je nadležnom državnom odvjetništvu. Prometne nesreće su s materijalnom štetom, a dogodile su se na području Gospića, Otočca i Novalje.

IZVOR: PU LIČKO-SENJSKA

Također provjerite

TATJANA ŠAVORIĆ STIŽE U PERUŠIĆKU KNJIŽNICU

Noć knjige u Narodnoj knjižnici Općine Perušić obilježit će predstavljanje knjige Tatjane Šavorić, Moja planina. …

X
Skip to content