Rukometaši Gospića mogli bi kroz tri sezone doći iz treće u prvu ligu!!!

GOSPIĆ-Rukometaši Gospića u drugoj hrvatskoj rukometnoj ligi, skupina zapad odlično igra. Podsjećamo da su prvi susret na ulasku u sezonu izgubili, potom su nanizali šest pobjeda i vodeći su na ljestvici s 12 osvojenih bodova. Nažalost zbog epidemije korona virusa brojni susreti su odgođeni pa primjerice za razliku od Gospića koji je odigrao sedam susreta Ogulin je odigrao svega četiri. Ovih dana Izvršni odbor RK Gospić odradio je sastanak  na kojem su  glavna tema bila uspjesi seniorske ekipe koja je jedan od glavnih konkurenata za osvajanje 1. mjesta u drugoj hrvatskoj rukometnoj ligi, skupina zapad.

Zaključci su da ove velike uspjehe treba pokušati kapitalizirati i da je glavni cilj kluba u ovoj virusom COVID-19 obilježenoj sezoni sve snage usmjeriti na osvajanje 1. mjesta i ulazak u 1. HRL jug.

Bio bi to svojevrstan podvig u dvije sezone napredovati iz treće lige zapad u prvu ligu jug  budući smo u sezoni 2019./2020. bili trećeligaši, a u sezoni 2021./2022. imamo priliku igrati s prvoligašima“- zadovoljno poručuju iz gospićkog rukometnog kluba. Inače drugi dio sezone nastavlja se 20.veljače.

Također provjerite

U posljednja 24 sata osam novooboljelih i devet izliječenih od COVID-19

GOSPIĆ- S područja Ličko-senjske županije u posljednja 24 sata osam  je novooboljelih osoba od COVID-19, …

Skip to content