Lovre Čanić donirao voće Domu za starije i nemoćne osobe u Gospiću

Lovre Čanić, 19-godišnji već svima poznati humanitarac jučer je donirao voće korisnicima Doma za starije i nemoćne u Gospiću.

Čast mi je što sam ovim činom ispunio sebe i što sam bio u prilici pomoći korisnicima Doma za starije i nemoćne u Gospiću ‘, rekao je Lovre.

Ravnatelj Doma za starije i nemoćne Ivan Bronzović se zahvalio Lovri, te pohvalio humanitarne akcije osvrnuvši se na mlade ljude koji imaju potrebu pomagati onima kojima je to potrebno.

Mladi Čanić je još 2015. godine osmislio manifestaciju “Najljepši glas za pčelice”, a godinu nakon toga humanitarnu akciju u organizaciji sa KIC-om.

Tvrdi kako se mladi trebaju baviti svojim gradom i  okolinom u kojoj žive. Okolinu treba izgraditi na još bolje i podići standard života jer kako tvrdi, ako neće mladi podržavati starije i nemoćne u Lici tko će drugi!?

Lovre  poziva mlade da pomognu ljudima i ustanovama koliko su u mogućnosti jer danas, sutra će naše bake, djedovi i roditelji boraviti u nekima od ustanova tako da bismo se trebali brinuti kao zajednica da pomažemo. Dok traje pandemija Covid-19 trebamo  još više cijeniti  sredinu u kojoj živimo, a to ima neprocjenjivu cijenu.

Prisjetimo se da su Lovre i Kulturno Informativni Centar Gospić, 2018. godine organizirali uspješnu humanitarnu akciju „Uljepšaj Božić“ kada je glumio u predstavi „Ono kad si, što? U braku…“ nakon koje su organizatori dobrovolje priloge uručili jednoj gospićkoj obitelji.

Foto:screen/LikaVoiceTv

Također provjerite

U POU “dr. Ante Starčević” predstava “A odakle ste vi gospođo”

„A odakle ste vi gospođo“ naziv je predstave koja će se prikazati u  Pučkom otvorenom …

X
Skip to content