Klub sretno razvedenih u kinu Gackog pučkog otvorenog učilišta u Otočcu bit će prikazana u petak, 6. 11. 2020. u 20 sati.

Komedija Klub sretno razvedenih u kinu Gackog pučkog otvorenog učilišta u Otočcu bit će prikazana u petak, 6. 11. 2020. u 20 sati. Ulaznice za film moguće je kupiti sat vremena prije početka projekcije po cijeni od 20 kn. Projekcije svih filmova održavat će se u skladu s važećim preporukama Stožera civilne zaštite RH.

IZVORNO IME: Divorce club
REDATELJ: Michaël Youn ŽANR: komedija
ULOGE: Arnaud DucretFrançois-Xavier DemaisonCaroline Anglade
TRAJANJE FILMA: 109 minuta | GODINA: 2020. | DRŽAVA: Francuska
SADRŽAJ FILMA: Ben je devastiran kada njegova supruga zatraži razvod, a svi njihovi prijatelji stali su na njezinu stranu. Ben naiđe na starog prijatelja s fakulteta koji se nedavno razveo, a Patrick ga poziva da dođe živjeti kod njega. Dvojici cimera ubrzo se pridružuju drugi razvedeni, razdvojeni i samci koji traže utočište. Zabava za zabavom, njihova vila postaje VIP klub u koji su pozvani svi željni zabave i slobode. Klub ima jedan moto: nemaš pratnju, nemaš problema. No tvari se zakompliciraju kada Ben naiđe na Marion… (preuzeto s www.blitz-cinestar.hr)
O FILMU (KAPTOL CINEMA): https://www.blitz-cinestar.hr/cinestar/klub-sretno-razvedenih/7183
O FILMU (IMDB): https://www.imdb.com/title/tt9303772/

IZVOR: Gackog pučkog otvorenog učilišta u Otočcu

 

Također provjerite

KINO KORZO – BRZI I NEUSTRAŠIVI – 22 I 23.03.2024. – 18,00 SATI

IZVORNO IME: Silk Road Rally ŽANR: animirani TRAJANJE FILMA: 93 min. SADRŽAJ FILMA: Spori loris …

X
Skip to content