Župan Milinović primio predstavnike Udruge slijepih i slabovidnih osoba Ličko-senjske županije

GOSPIĆ- Danas je župan ličko-senjski Darko Milinović, povodom obilježavanja Međunarodnog dana bijelog štapa i 65. obljetnice postojanja Udruge slijepih i slabovidnih osoba Ličko-senjske županije, primio predstavnike navedene Udruge. Župan Milinović je na početku sastanka čestitao članovima udruge Međunarodni dan bijelog štapa te naglasio kako nastoji ukazati na probleme s kojima se  slijepe i slabovidne osobe susreću, diljem Europe i svijeta,  pa tako i u Ličko-senjskoj županiji.

 

-„ Želim zahvaliti predsjedniku Udruge i svima vama koji ste došli. Mislim da ne moram posebno naglašavati da ja kao župan sam dosta senzibiliziran na vašu problematiku i da to iskazujem svojim odlukama, pa i ostalim aktivnostima koje se vežu za slabovidne i slijepe osobe.“

 

Župan je uručio ček od 5 tisuća kuna kojim županija još jednom želi olakšati rad ove Udruge. Predsjednik Udruge slijepih i slabovidnih osoba Ličko-senjske županije vlč. Juraj Ladišić zahvalio se županu na razumijevanju i podršci koja im je ukazana do sada.

 

Također provjerite

POŠTUJUĆI EPIDEMIOLOŠKE MJERE U GRADSKOJ DVORANI GOSPIĆ ODRŽANO PRVENSTVO HRVATSKE ZA SENIORE GRČKO – RIMSKIM STILOM

GOSPIĆ – U organizaciji Hrvačkog kluba Gospić, te uz suorganizaciju Hrvatskog hrvačkog saveza,  u subotu …

Skip to content