Pozivamo sve sudionike u prometu da se pridržavaju prometnih propisa!

GOSPIĆ- Policijski službenici zaustavili su  jučer u Senju u 19.20 sati, 48-godišnjaka iz Rijeke kako upravlja osobnim automobilom riječke registracijske oznake u alkoholiziranom stanju (2,59 g/kg). Zbog jasne i nedvosmislene namjere da će nastaviti sa činjenjem prekršaja, on je zadržan u prostorijama policije do otrežnjenja, te će protiv njega biti podnesen optužni prijedlog. Alkohol u krvi, krv na cesti –  ne upravljajte vozilom ukoliko ste konzumirali alkoholna pića i prilagodite vožnju uvjetima na cesti!     Policijski službenici zaustavili su noćas u 00.35 sati, na autocesti A-1, u smjeru Zagreba, između Zira i Ličkog Osika, 51-godišnjeg državljanina Albanije, vozača osobnog automobila kojem je uređajem za mjerenje brzine utvrđena brzina kretanja od 223 km/h. On je kažnjen novčanom kaznom, te mu je izrečena zaštitna mjera zabrane korištenja inozemne vozačke dozvole na teritoriju Republike Hrvatske u trajanju od 1 mjeseca.  Brzinu kretanja prilagodite trenutnim uvjetima na prometnicama, uz obvezu poštivanja zakonskih propisa i vodeći računa o sigurnosti svih sudionika u prometu.
Preveliko samopouzdanje u vlastite vozačke sposobnosti i mogućnosti svog vozila u trenu može dovesti do tragedije, obilježiti vas ili nekog drugog za cijeli život.

Također provjerite

TRADICIONALNI MALONOGOMETNI TURNIR U LIČKOM OSIKU OD 31. SRPNJA DO 4. KOLOVOZA 2021.

Povodom obilježavanja Dana pobjede, domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja NK Croatia ’92 najavljuje tradicionalni …

error: Sadržaj je zaštićen!
Skip to content