Potpisani ugovori o dodjeli potpora male vrijednosti s devet poduzetnika početnika

GOSPIĆ- U Kabinetu župana danas su potpisani ugovori o dodjeli potpora male vrijednosti sa devet (9) poduzetnika početnika u ukupnoj vrijednosti od 446.399,12 kn. Podsjetimo, JU Razvojna agencija LSŽ – LIRA zajedno sa projektnim partnerima Ličko-senjskom županijom, Hrvatskim zavodom za zapošljavanje – Područni ured Gospić, Hrvatskom gospodarskom komorom i Hrvatskom obrtničkom komorom – Obrtnička komora LSŽ provodi projekt „Lokalno partnerstvo za zapošljavanje Ličko senjske županije“. Na temelju raspisanog Javnog poziva  novim poduzetnicima početnicima dodijelit će se pojedinačni iznos do 50.000,00 kn za pokretanje poduzetničkih ideja u svrhu samozapošljavanja.  Potpore se dodjeljuju kroz navedeni projekt koji je sufinanciran od strane Europske unije iz Europskog socijalnog fonda.

Župan Milinović čestitao je mladim poduzetnicima na hrabrosti, na uspjehu i dodao da se nada kako će ova sredstva pripomoći mladima da stasaju u još jače poduzetnike iduće godine, te da je njegova obaveza kao župana biti im na raspolaganju. Zahvalio se ravnateljici LIRA-e Martini Šuper Štampar i svima koji su sudjelovali u ovom projektu na trudu i radu. Ravnateljica LIRA-e Martina Šuper Štampar je dodala:

-„ Meni je izuzetno zadovoljstvo što LIRA zajedno sa svojim partnerima, upravo putem ovoga EU projekta, će dati svoj mali doprinos za razvoj poduzetništva na području naše županije. Također mi je drago što ćemo dodijeliti Ugovore za razvoj različitih djelatnosti, od parketarstva do web dizajna i poslovnog savjetovanja. Vama dragi poduzetnici početnici želim da budete uzor svima onima razmišljaju o ulasku u poduzetničke vode a nisu imali hrabrosti da to naprave. I prije svega, ono što je najbitnije, želim vam puno uspjeha u vašem budućem poslovanju.“

 

Također provjerite

POŠTUJUĆI EPIDEMIOLOŠKE MJERE U GRADSKOJ DVORANI GOSPIĆ ODRŽANO PRVENSTVO HRVATSKE ZA SENIORE GRČKO – RIMSKIM STILOM

GOSPIĆ – U organizaciji Hrvačkog kluba Gospić, te uz suorganizaciju Hrvatskog hrvačkog saveza,  u subotu …

Skip to content