POŠTUJUĆI EPIDEMIOLOŠKE MJERE U GRADSKOJ DVORANI GOSPIĆ ODRŽANO PRVENSTVO HRVATSKE ZA SENIORE GRČKO – RIMSKIM STILOM

GOSPIĆ – U organizaciji Hrvačkog kluba Gospić, te uz suorganizaciju Hrvatskog hrvačkog saveza,  u subotu je u gradskoj dvorani održano Prvenstvo Hrvatske za seniore grčko – rimskim stilom. Predsjednik Zajednice sportova grada Gospića Nikola Starčević zadovoljan je održanim Prvenstvom, na kojem je prisustvovao i predsjednik Svjetske hrvačke federacije. Sudjelovalo je 86 natjecatelja , a ekipa Metalca osvojila je ekipno 1. mjesto:

  • Iz te ekipe trojica je prvaka, Božo Starčević (82 kg) koji je svojevremeno i nastupao za Hrvački klub Gospić, zatim Matej Mandić (87 kg) i Marko Koščević (130 kg). Hrvački klub Metalac nakon pet godina opet je osvojio ekipno 1. mjesto. – dodaje Starčević.

S obzirom na nepovoljnu epidemiološku situaciju Prvenstvo hrvatske za seniore održano je bez prisutstva gledatelja, ali uz osigurani live stream prijenos. Nakon natjecanja održana je Skupština Hrvatskog hrvačkog saveza u prostorijama KIC – a Gospić na kojoj je predstavljen plan gradnje borilačkog centra, koji bi cijelu godinu bio popunjen sportašima što je odlična vijest za naše hotelijere i OPG proizvođače, jer i u ovim uvjetima samo hrvači rade preko 2 800 noćenja godišnje.

FOTO: HRVAČKI KLUB GOSPIĆ

Također provjerite

Županija s pola milijuna kuna pomaže mladim poljoprivrednicima

GOSPIĆ- Unatoč situaciji uzrokovanoj pandemijom COVID-19 Ličko-senjska županija je i u ovoj  godini osigurala sredstva …

Skip to content