Objavljen Javni poziv za prijavu prijedloga programa i projekata za zadovoljenje javnih potreba iz područja sporta Ličko-senjske županije u 2021. g

Zajednica sportova LSŽ objavila je Javni poziv za prijavu prijedloga programa i projekata za zadovoljenje javnih potreba iz područja sporta Ličko-senjske županije u 2021. g. Prijedlozi Programa dostavljaju se na popunjenom obrascu koji je dostupan na službenim stranicama Zajednice sportova LSŽ, a prijavitelji uz obrazac dostavljaju svoj Program rada za 2021.g. Prijavitelji su:

  1. Županijski sportski savezi – objedinjuju programe svojih članica, tako da sve udruge koje imaju svoje saveze programe više ne prijavljuju direktno u Zajednicu sportova Lsž, već iste prijavljuju svojim nadležnim savezimakoje isti objedinjuju i dostavljaju u Zajednicu sportova LSŽ;
  2. Sportske udruge koje nemaju svoje saveze (podrazumijeva udruge koje su članice Zajednice, a to mogu biti sportski klubovi ili gradske/općinske sportske zajednice za provedbu programskih aktivnosti koje su u njihovoj organizaciji).

Udruge Program rada za 2021.g. dostavljaju poštom preporučeno, putem dostavljača ili osobno na adresu: Zajednica sportova Ličko-senjske županije, Kaniška 6, 53000 Gospić ili skenirano elektronskom poštom na adresu: zajednicasportova.lsz@gmail.com. Rok za podnošenje pisanih prijedloga je 30 dana od objave javnog poziva, a zaključno do 19. studenog 2020. godine.

 

IZVOR/FOTO: ZSLSŽ

Također provjerite

NAJAVLJUJEMO 18. TRADICIONALNU VESLAČKU REGATU NA RIJECI LICI

Uz potporu Turističke zajednice Općine Perušić i Općine Perušić u subotu, 26. lipnja ove godine …

error: Sadržaj je zaštićen!
Skip to content